Förstasidan   Access   Kontakt   Kurser   Green Coaching   Länkar   Citat   Tekniker   Terapeuter   Behandlingar   Världsfred

In ENGLISH please!


:::ACCESS:::

Access är bara ett snabbare sätt att säga Access Consciousness. Access uppkom tack vare grundaren Gary Douglas vision om att kunna jobba med det han vill, det skulle vara roligt, han skulle lära sig saker hela tiden och det skulle skapa medvetenhet i alla områden i både hans eget och andras liv.

Om det finns något i ditt liv du inte kan förändra då är verktygen i Access Consciousness utmärkta för dig att använda. Även om du inte till en början verkligen vill ändra på något så skapar många av processerna tillräckligt med medvetenhet för dig. Och så småningom kommer du till vägs ände där du måste välja att antingen använda mycket mer energi för att fortsätta vara omedveten eller så ändrar du dig bara helt enkelt.

Bland de verktyg som existerar är verktyget om vad som är sant och lätt bra att ha. Så, allt som är lätt eller känns lätt är sant. Och allt som är tungt eller känns tungt är inte sant (falskt). Så hur kan du använda det verktyget då? T.ex. om du blir medveten om huvudvärk. Då kan du fråga, "Tillhör detta mig eller någon annan?". Som följdfråga till dig själv säger du då, "Tillhör det mig?", och om det lättar, dvs huvudvärken känns inte så besvärlig längre så är det sant att den inte tillhör dig. Blir det tyngre så betyder det att huvudvärken tillhör dig.

:::ACCESS-INSPELNINGAR:::

Om du verkligen vill förändra din situation om pengar har du chansen att ta ett stort steg mot ett mer lätt och glädjefyllt liv med pengar. Vad ska till för att du väljer att förändra din situation med pengar JUST NU? Och detsamma gäller för sex. Tänk om det är så att du slutade leva i samma stund som du valde att inte vara sexuell? Tänk om du kunde gå tillbaka till den levande person du var då?

I mars 2011 spelade Gary Douglas och Dain Heer in ett gratis telecall om sex.
Ladda ner här: Gary & Dain Sex call March 2011
Eller lyssna här: Gary & Dain Sex call March 2011

I januari och februari 2010 spelade Gary och Dain även in 2 telecall om pengar.
Ladda ner här: Access GOLD call Jan 2011
Ladda ner här: Access GOLD call Feb 2011

Eller varför inte göra ditt liv enklare genom att ta reda på hur du förändrar dina åsikter. Lyssna här (klicka på länken): 'Interesting Point of View'-link


:::ACCESS BARS:::

Access Bars kan användas för vad som helst. Vill du kunna ta emot mer i livet? Då är Access Bars ett fantastiskt redskap.
För mer information om denna kurs gå till Access kurser eller om denna behandling, Access Bars.
Vill du ta emot en Access Bars-behandling? Då kan du kika i prislistan.

:::ACCESS FOUNDATION och LEVEL 1:::

För mer information om Access Foundation och Level 1 gå till Access kurser.

:::ACCESS MANTRA:::

Om du säger denna ramsa (eller mantra) 10 gånger varje morgon och 10 gånger varje kväll kommer ditt liv förändras väldigt dynamiskt.

"All of life comes to me with ease, joy and glory."

"Allt i livet kommer till mig med enkelhet, glädje och härlighet."

Green Coaching | Jesper Nilsson | Västra Rönneholmsvägen 33 | 217 41 Malmö | Tel: +46 766 150 222 | Epost: jesper.nilsson@greencoaching.net