Förstasidan   Access   Kontakt   Kurser   Green Coaching   Länkar   Citat   Tekniker   Terapeuter   Behandlingar   Världsfred

In ENGLISH please!

:::KONTAKT:::

Givmildhet är viktigt i mitt liv.

Mig hittar du ungefär 10 minuters promenad från Triangelns station i Malmö. På Östra Promenaden 21 har jag min mottagning.
Ring eller skicka epost för att boka en tid som passar dig. Gäller det behandlingen The Reconnection bör du vara medveten om att den är uppdelad på 2 behandlingar. Mellan första och andra behandlingen måste det gå minst en natts sömn eller 24 timmar samt högst 72 timmar. Dvs andra behandlingen får inte ske mer än 3 dygn efter den första. En behandling i The Reconnection kan inte utföras samma dag som en Reconnective Healing-behandling. Dessutom rekommenderas det att du tar minst en behandling i Reconnective Healing innan du får en behandling i The Reconnection. Jag älskar mirakelförändringar, men var medveten om att höja sin medvetenhet eller få healing är en pågående process så därför rekommenderas det att du bokar minst 3 stycken Access Bars-behandlingar. Dels för att mellan behandlingarna kan det ske oerhört mycket förändring, dels att det är en trygghet att ha mig som bollplank om du har frågor du inte vill eller kan ta med någon annan.
 

Jesper Nilsson
Östra Promenaden 21
211 28 Malmö
Cell: +46 766 150222
Epost: jesper.nilsson@greencoaching.net

 

:::HISTORISKT:::

År 1994 påbörjade jag min utbildning till Civilingenjör och började jobba 1999 som IT-konsult. Efter att ha deltagit i SM i beachvolley år 2008 nådde jag mitt mål inom denna sport och tappade suget att fortsätta spela på semi-professionell nivå. Istället har jag tagit ett nytt steg i min privata utveckling och gått flertalet kurser inom personlig utveckling och hälsa samt behandling.
 

Beachvolley är också viktigt i mitt liv.

År 2007:
År 2008:
År 2009:
År 2010:
År 2011:
År 2012:
År 2013:
År 2014:
År 2015:
Kurser hållna av mig år 2009:
Kurser hållna av mig år 2010:
Kurser hållna av mig år 2011:
Kurser hållna av mig år 2012:
Kurser hållna av mig år 2013:
Kurser hållna av mig år 2015:  

Hoppas ditt hjärta berörs liksom mitt.

:::FRAMTID:::

År 2015, kommande kurser för deltagande:
Jag tycker det är relevant att som terapeut, massör eller coach verkligen veta vad jag pratar om så därför listar jag här ovan de kurser jag är intresserade av. Förutom alla de kurser jag deltagit i och själv hållit i har jag utbildat mig själv på fritiden och har sammanlagt ungefär 7000 - 8000 timmar i studier om hälsa och medvetenhet och ungefär 900 timmar praktisk erfarenhet av kroppsbehandlingar.

Kanske ni kommer till mig för en massage men lämnar behandlingen med tips för hur ert förhållande ska bli bättre. Eller så kom ni till mig för att få tips om erat karriärsval men går härifrån med ett stort lugn och harmoni av en annan karaktär.

Du har säkert hört det förr. Ett holistiskt synsätt. Betyder att jag inte bara behandlar dig utifrån en dimension, utan jag har hela dig i fokus, dvs fysiskt, mentalt, andligt, känslomässigt och hur/vad du tänker.

Vilket värde ger jag till er? Min tanke är att om inte jag kan hjälpa er, så ska jag slussa er vidare till en utmärkt ersättare. Där kommer min breda kompetens inom olika alternativa tekniker in. Vad menar jag med det? Jo, jag är ju förmodligen ganska begränsad med vad jag kan inom energihealing och coaching. Men du kanske lika gärna behöver hjälp med din kost, dina hormoner, din gångstil och hållning, dina tänder, din sömn, dina drömmar eller nåt annat som du inte tänkt på.

Är det någon av ovanstående kurser som intresserar dig ta gärna kontakt med mig så kan vi prata om det över en fika eller på telefon.

Vilken otroligt vacker värld vi lever i. Låt oss rädda den och leva för den. Hjälp mig att hjälpa dig så kommer vi närmare detta mål genom att du kommer närmare din balans och harmoni.

:::PRISLISTA:::

Min tariff är som följer (priser inklusive moms):

Hoppas ditt hjärta berörs liksom mitt.

:::TACK:::

  . Tack till min familj som ger mig styrkan att fortsätta inom det alternativa området.
  . Tack Sri Sri Ravi Shankar för att jag fått möjligheten att gå kurserna i din organisation Art of Living.
  . Tack Siddhartha Buddha Gautama för att du gav oss Vipassana meditation i gåva.
  . Tack till Barbara Ann Brennan och Heyoan som låter mig använda texten om världsfred på min hemsida.
 . Tack till Gary Douglas och Dain Heer som utvecklat Access Consciousness och Shannon O'Hara som öppnat mig för alla möjligheter som finns i världen.

Green Coaching | Jesper Nilsson | Östra Promenaden 21 | 211 28 Malmö | Tel: +46 766 150222 | Epost: jesper.nilsson@greencoaching.net