Förstasidan   Access   Kontakt   Kurser   Green Coaching   Länkar   Citat   Tekniker   Terapeuter   Behandlingar   Världsfred

In ENGLISH please!

:::RIGHT VOICE FOR YOU:::

Madonna with gun Finns det något du med stort motstånd vill göra? Är det att dansa, att tala inför publik, att sjunga eller på annat sätt vara något på scen som du känner att du skulle dö om du skulle göra? I Right Voice For You tittar vi på alla sätt du kan förändra det som inte fungerar för dig. Så hur skulle det kännas att vara komfortabel och närvarande på en scen? Hur skulle det vara om du hade friheten att göra misstag, vara löjlig eller ännu mer skrämmande, briljant framför andra?

Dessa verktyg och processer är från Access Consciousness och används för att assistera människor (sångare/sångerskor, affärsmänniskor, skribenter, skådisar etc) till att hitta och dela sin röst med världen.

Detta är en workshop som är tänkt att få dig öppna upp din kapacitet med att säga det som världen har väntat på. När du väl är villig att ta ett steg in i din egen potential finns det en chans att just du kommer att ge världen något som ingen annan kan ge. Är det något som inspirerar dig? Något som får dig att vilja omskapa dig själv?

En Right Voice For You-workshop inkluderar:

Kurs: RIGHT VOICE FOR YOU workshop (ingen planerad)
Skulle du vilja gå Access Bars i Malmö eller kanske någon annanstans. Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 070-766150222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coachingMer information om Right Voice For You hittar du här.
Och mer information om övriga kurser i Access Consciousness kan du läsa mer om längre ner på sidan eller här.:::CONSCIOUS COMPUTING:::

Hur är din relation med din dator, mobiltelefon och annan teknik? Blir du avskräckt så fort du sätter dig ned med din dator eller Facebook eller är du ofta helt förvirrad när du försöker komma åt vad din nya smarta telefon kan göra? Om du svarat ja på och av denna Conscious Computing-klass, kan underlättande (facilitering) vara just rätt grej för dig.

Conscious Computing (direkt översatt är Medveten Datoranvändning) handlar om att rensa det som hindrar människor från att ha total lätthet med den stora värld av teknik vi alla har tillgång till i dessa tider.

I Conscious Computing kommer vi att rya undan de blockeringar du har för att komma åt mer lätthet med det här samt också meddela detta på ett lätt och roligt sätt. Alla som är intresserade kan få ökad funktionalitet och know-how med alla sorters maskiner eller data som ger dig problem.

Kurs: CONSCIOUS COMPUTING workshop (ingen planerad)
Skulle du vilja gå Access Bars i Malmö eller kanske någon annanstans. Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 070-766150222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coaching
Walk among the clouds.
:::ACCESS BARS:::

Hoppas ditt hjärta berörs liksom mitt. Har du ofta funderingar på hur du ska kunna vinna eller undvika att förlora? Hur du ska passa in eller hur det skulle kännas att vara till nytta? Finns det något som gör att du inte tycker livet har det flöde du förtjänar? Vad skulle kunna få dig på gott humör, så gott som alltid, eller åtminstone oftare än nu?

DÅ KANSKE Access Bars är en kurs och en behandlingsform som skulle passa dig? I kursen lär du dig att ge Access Bars samt även att ta emot på ett lättare sätt vilket kan vara svårt nog. Access Bars är c:a 20 år gammalt och har nyligen introducerats i Sverige. Det är väldigt lätt att lära sig och det går inte att göra fel. Access Bars består av 32 olika punkter på huvudet och kan ges av vem som helst och till vem som helst. I behandlingen kan obalanser inom områden såsom pengar, kontroll, kreativitet, glädje, ledsamhet, kommunikation, frid, medvetenhet, kropp och sex, åldrande etc återställas till en nivå du aldrig eller sällan tidigare erfarit.

Kursen ges under en dag eller under 2 kvällar och du får lära dig att ge två behandlingar liksom att ta emot två behandlingar. Hur kan det bli bättre och vad mer är möjligt?


Kurs: ACCESS BARS (ingen planerad)
Skulle du vilja gå Access Bars i Malmö eller kanske någon annanstans. Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 070-766150222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coaching


Mer information om Access Bars hittar du här. http://bars.accessconsciousness.com/
Och mer information om övriga kurser i Access Consciousness kan du läsa mer om längre ner på sidan eller här. http://www.accessconsciousness.com/


:::MEDVETEN RIKEDOM:::

Är det kul att använda pengar för dig? Har du alltid pengar över i slutet lönen? Är investering av pengar enkelt för dig? Kan du väldigt mycket om pengar?

INTE? Eller jo, men du vill lära dig mer? Vad är belönande? Att missa denna möjlighet eller äntligen ta tjuren vid hornen och förändra ditt liv?

För mig är det lätt att ha pengar. Tänk om det skulle vara roligt att gå omkring med mycket pengar och se dina medmänniskor glo storögt när de ser hur mycket sedlar du har? Skulle du också vilja förändra det som inte fungerar för dig angående pengar?

Kurs: Medveten Rikedom (ingen planerad just nu)
Skulle du vilja gå en liknande workshap om pengar i Malmö eller kanske någon annanstans? Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 0766-150 222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coaching
Open the wealth for you too.
:::SUCCESS BEYOND YOUR WILDEST DREAMS:::

Hoppas ditt hjärta berörs liksom mitt. Är ditt mål att få en löneförhöjning med 5% varje år?
Eller är det att uppnå mycket, MYCKET mer än någon du känner?
Är ditt mål att få 2.5 barn eller ha ett bra liv, och en liten bit mer än vad som krävs för att överleva?
Eller är det att leva ditt liv som om varje dag kunde vara din sista och att allt är möjligt och att blomstra innebär att dricka champagne så ofta som du vill?

Kurs: SUCCESS (ingen planerad just nu)
Skulle du vilja gå en liknande workshap om framgång i Malmö eller kanske någon annanstans? Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 0766-150 222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coaching

:::ACCESS FOUNDATION:::

Verkar det som det bara finns ett fåtal valmöjligheter i ditt liv?
Har du alltid undrat ...
"Var passar jag in?" Hur kan jag dra nytta av?
"Vad krävs det för att vinna? Hur kan jag undvika att förlora?"
Finns det ett svar på dessa frågor som verkligen fungerar?
Eller är det att du aldrig verkar få till det?

Access Foundation handlar om att komma ut ur denna verklighetens matris och in i en rymd för val och möjligheter.

Du kommer att upptäcka hur beslut, dömande, slutsatser, orsaker, berättigande och föreställningar skapar din verklighet och bli medveten om din styrka (potens) som en oändlig varelse att omvandla det som inte fungerar för dig. Du lär dig de enkla och lättanvända verktyg som gör det möjligt för dig att inse sanning från lögn och att du ska kunna använda språk och energi för att skapa ditt liv som du vill ha det.

Som ett led i denna klass, kommer du också att introduceras till att energihelande för kroppen med en dynamisk och praktisk process som kallas "Cellular Memory" (cellulärt minne). Denna process kan eliminera ärrvävnad och dramatiskt förbättra läkningstiden för någon skada för kroppen. Den är fantastisk!

:::ACCESS LEVEL 1:::

Foundation (grund, stomme) och Level 1 (Nivå 1) handlar om att förstå det som begränsar dig och det du lägger energi och tid på förmodligen helt i onödan. Ditt liv skulle säkert kunna ta sig nya uttryck om du använde dig av de oändliga möjligheter som ligger för dina fötter.
I kursen Access Level 1 expanderas de möjligheter som öppnas inom Access Foundation. Det ger ljus åt något om hur denna verklighet lär oss att tänka ut bevis för att stödja de synpunkter vi har tagit över vad vi tror är rätt eller fel. När du är villig att släppa taget om dina åsikter kan du se vad som finns. När du är villig att se vad som är får du sedan möjlighet att ändra vad som helst.

Det som rensas som du får i denna klass tillåter dig att eliminera många begränsningar och distraktioner och få klarhet om några av de största lögner som finns i denna verklighet. Skulle du vilja vara trygg genom att styra energiflödena omkring dig? Vill du ta ledningen i ditt eget liv? Du lär dig verktygen för att uppnå allt detta och även upptäcka de 5 Element av intimitet som krävs för att ha relationer som de var tänkta att verkligen vara, och som vi alltid hoppats att vi kunde ha. Tänk om varje del av ditt liv kunde vara glädje och fyllda med lätthet?

Vi kommer att skingra en del av de felaktiga uppgifter om alla olika aspekter av livet, och ge dig verktyg så att du kan börja känna själv vad som är sant för dig och vad som fungerar för dig, när du går igenom dagliga livet. Som en del i denna klass lär du dig också en praktisk energiprocess för kroppen som kallas "MTVSS". Denna process kan lösa upp många frågor om kroppen. Genom att köra den skapar vi fred och lätthet i kroppen eftersom de begränsningar som har låsts in i celler frigörs. Många mirakel har skett med denna process!

Du kommer att få en omfattande kursmanual som i detalj redogör för den information och de verktyg du har lärt dig och du kan fortsätta att köra processer på egen hand och expandera din medvetenhet till en djupare nivå om du vill.


Kurs: FOUNDATION (ingen planerad)
Kurs: LEVEL 1 (ingen planerad)
Skulle du vilja gå Foundation och / eller Level 1 i Malmö eller kanske någon annanstans. Om det är belönande kan jag komma till er istället.
Kontakt: Green Coaching, Jesper Nilsson, mobil 0766-150 222, email jesper0120@yahoo.com, Skype green_coachingDain Heer är en av grundarna inom http://www.accessconsciousness.com/. Här berättar han mer om denna dynamiska process. En del av det som Dain visar i denna video kan ni uppleva på en Bars-behandling. Resten får ni uppleva om ni träffar alla oss andra som håller på med Access Consciousness och dess närområden.


Green Coaching | Jesper Nilsson | Västra Rönneholmsvägen 33 | 217 41 Malmö | Tel: +46 766 150 222 | Epost: jesper.nilsson@greencoaching.net