Förstasidan   Access   Kontakt   Kurser   Green Coaching   Länkar   Citat   Tekniker   Terapeuter   Behandlingar   Världsfred

In ENGLISH please!

:::DEN NYA BLOGGEN OM VÄRLDSFRED:::wordpress bloggin Välkommen att ta en titt på vår nya blogg om världsfred på engelska, World Peace. Den kommer att innehålla allt nytt material som annars skulle hamnat på denna delen av hemsidan.
:::JESPERS INBJUDAN TILL MER AV DIG OCH VÄRLDSFRED:::

Världen behöver dig. Inser DU hur viktig för planeten och invånarna du verkligen är? Tänk om ditt bidrag är otroligt mycket mer värdefullt än du kunnat ana? Din inspiration och vilja att förändra KOMMER att inspirera andra, det kommer engagera dig och andra att vara, göra, ha, skapa och generera så mycket mer lätthet, glädje, härlighet, frid, fred och lycka för din fritid, på ditt jobb och med ditt pengaflöde, relationer, sexliv och mycket mycket mer.

Vad skulle hända om tacksamheten och glädjen du har för världen skulle sippra in hos alla dina vänner och kolleger och andra människor runt om dig? Skulle du och denna energi förändra världen?


:::VAD KAN JAG PERSONLIGEN VARA FÖR VÄRLDSFREDEN?:::

Visste du att du skapar tankar, känslor och emotioner? De inte bara händer dig eller dyker upp som tv-programmen på TV. För att få fred i din värld så måste du börja med dig själv. Du kan prata och ge andra människor vilja och kraften att vara fridfulla, tacksamma och omhändertagande, men, kommer det verkligen att påverka dem in i deras innersta delar om DU inte är fridfull? Så, vad kan du VARA för att sprida fred i din familj, dina kollegor och till dina vänner etc?

Ser du kaos eller våldsamhet i naturen? Nej? Nå, kan det vara så att naturen är totalt medveten och totalt fridfull? Hur skulle det vara om du skulle vara mer som naturen? Hur skulle det vara om du började bidra med lika mycket som naturen gör? Hur skulle det vara om du var lika fridfull som naturen? Hur skulle det vara om du var DU? Tror du att du skulle skapa mer fred i vår värld? JA, VAR DET. JA, VET DET. JA, UPPFATTA DET. JA, TA EMOT DET. Bara återkalla ett tillfälle då du var i skogen, eller nära en sjö, eller när du gick ut på en äng för första gången... Upplevde du total frid? Uppfattade du bidraget naturen är till dig och friden som den/det är? Bara dra den "sensationen" in i dig NU! Och VAR det, VET det, UPPFATTA det och TA EMOT det? WOOOOW... vilken glädje, lycka och fridfull sensation. Vad ska till för att du alltid är det HELA TIDEN? Mmm, tänk om det bara är ett val?

Paint your own life.


be you, like nature just be Jaja, det är inte alla människor som har fridfulla upplevelser i naturern? Vad är det för dig? Är det att krama om en häst? Var det när du drack bröstmjölk från din mamma? Är när du dansar med dig själv eller är det en fullständigt vårdande och glädjefull partner? Återkalla de tillfällen när du "kände" dig totalt fridfull. Och nu så kan du dra de in och mot dig till existens och VAR, VET, UPPFATTA och TA EMOT det fullständigt, totalt och utan dömande, slutsats, bestämmande och övervägande. Vad mer är möjligt? Om du börjar skratta, gråta, le eller dansa...... BARA VAR MED DET. Bara var med det utan några dömanden. Frid och fred kan inte existera sida vid sida med dömande, slutsats, beslut eller övervägande. Fred och frid väljs av dig, sida vid sida med tacksamhet, glädje, omsorg och sexualness (inte sexualitet).

Ett sista ord av "råd"... Val skapar medvetenhet. Medvetenhet skapar inte val. Sagt av min fantastiska vän Dain Heer. Så, börja välja glädje, tacksamhet, omsorg eller vad som helst som kommer "skapa" frid och fred för dig. Ditt liv händer inte bara. Du är skaparen av ditt liv. Vad skulle du vilja skapa och generera idag och i framtiden? Mer kaos? Eller mer fred och frid? Ditt val. Ditt levande. Hur blir det bättre än så?

PS. Om det här "känns" svårt, tungt eller tar för evigt, kanske jag kan hjälpa dig. Verktygen i Access Consciousness kan förändra allt i ditt liv som inte fungerar. Klicka här för att veta mer om Access Consciousness. Och om du skulle vilja veta vilka behandlingar jag erbjuder klicka på behandlingar.

:::VAD KAN JAG PERSONLIGEN GÖRA FÖR VÄRLDSFRED?:::

- Kanaliserat av Heyoan -

Klicka på denna länken för att få Engelska sidan om världsfred översatt till Svenska: Google Translate.

Sidan direkt översatt från "Light Emerging" sidorna 172-175 skriven av Barbara Ann Brennan

Green Coaching | Jesper Nilsson | Västra Rönneholmsvägen 33 | 217 41 Malmö | Tel: +46 766 150 222 | Epost: jesper.nilsson@greencoaching.net